Noll motivation

Orkar inte blogga för tillfället, finns så mycket mer som tar min ork!

Återkommer imorgon!

(hjärta)M

testing


Sådärja

Så, nu är allting fixat!

En ny dator, en Asus 15 tums fick det bli till slut. Så nu håller jag på att lära mig tangentbordet, jag brukar ju aldrig behöva titta annars, men nu sitter knapparna lite olika!
Fixade ett träningskort med, och dom bjussade på medlemsavgiften (600 spänn liksom), och eftersom jag ska plugga heltid så fick jag ett studentkort och betalar ca 15 kronor mer än jag gjorde på Friskis. Så då får man gå på alla passen med! Zumba SKA testas!

Oooooh så NÖJD idag!

♥M


Som jag sa igår..

Nu ska jag mot Siba för att köpa en dator, siktat in mig på en Asus 14 tums, men vi får se vad som har där borta.
För visst är det kanon att ha en laptop när man ska gå i skolan, samla allt på samma ställe, samt att jag kan ha MIN musik och MINA bilder utan att känna att jag inkräktar på någon annans space liksom.
Ska stanna på Sats med, som sagt ett gymkort som ska inhandlas. Okej det är lite dyrare, men jag har 100 meter dit, vilket känns som en okej sträcka att promenera även i blåst och regn. Dessutom dagtid så är där typ inte en kotte, så det ska bli gött!
Förresten, någon som har något tips mot torr hy såhär på vintern?

♥M


Imorgon köper jag en ny dator!

Har lånat Johans nu i snart ett halvår, så imorgon smäller det, ska köpa en egen. Bara för att hans pajade, tur att han har två då!
S¨tyvärr blir det inte så mycket update idag heller pga mitt humör och ork. Imorgon knallar jag till Sats, för nu ska jag tamefan träna, har minst 20 kilo som ska bort! (Inget skämt!!!)
Så alla tips om motivation och liknande, eller träningskompis mottages gärna!

♥M


Internetproblem

Igår hade jag inget nät, så tyvärr inte så mycket aktivitet. Idag blir det bättre hoppas jag!

♥M


Lördag

Frukost, målat naglarna och nu ut till stan.

Får klä på sig varmt, för det är några hemska minusgrader ute.

♥M♥ Dag 5 – Vad är kärlek.

Kärlek är som jag tidigare nämnt svårt att definiera. Alla har olika relationer till den, vissa har aldrig kännt av den medans andra verkar vara veteraner vid 20.
Kärlek för mig är inte fjärilar i magen, det är inte att säga söta saker hela tiden, inte heller att umgås hela tiden eller att sätta personen på en pedistal. Kärlek ska vara enkelt, och när jag är kär så upplever jag inga hinder. Man känner enkelheten av att bara ha den man håller kär nära.

Just nu är kärlek att jag får fotmassage av Johan

♥M

ÄNTLIGEN FREDAG!!

Idag är det fredag, vilket för mig bara markerar skillnaden mellan att idag är jag arbetslös (well, kinda') men imorgon är det helg!

Tråkigt nog är det iskallt i Halmstad, så man vill ju typ inte ge sig ut. Men nu ska jag göra ett försök igen. Jag måste ha något nytt inför helgen, om det så bara en en ny ögonskugga. Ska bege mig att Eurotrash tänkte jag. Ja, jag tycker inte om det stället men jag orkar samtidigt inte trängas i stan vid denna tiden.

Ikväll kommer min käras föräldrar serni, så då blir det köpemat antagligen som jag försöker hålla mig ifrån!
Så kan det gå.

M

Dagens KAP!

För mig som har en stor svart och extremt pälsig hund, som jag älskar massvis btw, så är det ofta ganska påfrestande att ha honom ute på kvällen då han inte syns eller hörs.
Mamma och pappa bor precis Nissastigen, så man måste hålla uppsikt hela tiden. PÅ vintern blir det extremt svårt, då hunden som sagt är SVART!

Så jag var inne på Grizzly ikväll och fick hjälp att hitta ett halsband, med blåa LED lampor som blinkar. Och det blev jättebra, det syns även under pälsen! Så nu blir det iallafall lite lättare att se honom när han är ute och leker!

(Klicka på bilden så kommer ni till en sida där man kan köpa halsbanden!)
M

♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.

Jaha, dags att visa min kära läsarskara vad jag äter. Men sanningen är att innan klockan 18.00 idag hade jag bara ätit 10 pepparkakor och druckit vatten!
Så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag.

Så mitt första mål idag var en Kyckling&Mozzarella macka på Espresso House. Lagom god, men ack så viktig för att jag skulle överleva. Ikväll gjorde jag egen pizza, med köttfärs på.
Den blir ganska smarrig faktiskt. Så tyvärr failar denna utmaningen lite idag. Men ni får stå ut, för imorgon är en annan dag.

Då ska jag dricka vin i mina nya vinglas!

M

Skitdag

Denna dagen är kass.

Vi får väl se om den blir bättre framåt dagen, men typ INTE!

(inget jävla hjärta idag)M

♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

Alla har vi en mamma och pappa (biologiskt menar jag), vare sig vi vill eller inte. När man var liten önskade man ju ofta att man kunde välja sina päron, men ju äldre man blev ju mer insåg man att man var fast med dom man fått vid födslen.

Min har oftast varit ganska schyssta, men så klart har man som alla andra tonåringar haft sina utbrott på dom.
Min far växte upp ute i fina Sperlingsholm och tyckte att fotboll var det roligaste som fanns som yngre. Han blev sedemera fastighetsskötare, något som vi haft otrolig nytta av då han lagat, fixat och hjälpt till med alla möjliga saker.
Han var även den som fick äran att övningsköra med mig, vilket han fixade med bravur, eftersom han inte stressar upp sig i onödan. De flesta som någon gång ringt hem till oss, tycker om hans sätt att svara i telefon, vilket kan vara lustigt att diskutera! Han är även en hejjare på att baka bullar!! (WOHO!!!!)

Min mor, är som nästan alla andra flickors, den som jag kan berätta nästan allt för och som ger mig goda råd. Kanske för att hon brås på sin egen drivkraftiga mamma! Hon är uppvuxen ute i skogarna innanför de småländska gränserna, med sina tre bröder och föräldrar. Hon fick flytta hit till stan som 16åring för att plugga på Sannarpsgymnasiet.
Då fann hon min fader, så dom har varit tillsammans sedan sina gymnasieår faktiskt. Dock aldrig något giftemål! Hon har en förmåga att förälska sig i alla våra djur, och speciellt Zamir och Bamse... Dessa mörka, stora män. Som tur är, så kommer hon och min mörka man Johan, mycket bra överrens, och det är ju för jävla skönt rent ut sagt.

♥M


Snoppar och tuttar!

Haha, mina absolut roligaste underkläder måste vara dessa!
Hittade dom på Gekås sist jag var där.
Drog på mig dom nyss i all hast. För nu ska jag jobba, tjing!


♥M


Älskar sammanträffanden

Sitter och slökollar på Glee, dom gör ett nummer av "Just the way you are" med Bruno Mars.
Kollar upp på tvn, och vad är där? Musikvideon, med samma låt.

Så kan det gå!

♥M


♥ Dag 2 – Min första kärlek.

Kärlek, vad är det? En evigt omtvistad fråga, som aldrig får något svar egentligen.
Googlar man kärlek får man fram följande:
Det finns många olika slags kärlek. Föremålet för ens kärlek behöver inte vara en annan person, du kan älska en hund eller katt precis lika mycket som en människa.

Så ja, jag ska berätta om min första kärlek.
Han blev nämnd igår också, nämligen den mörkbruna lilla pälsbollen Stix.
Hur jag kunde fatta tycke för honom är otroligt, han var skitful som 3åring, slogs alltid med dom andra ponnysarna och var elak.
Jag skrev hans namn överallt, i olika stilar och storlekar, så att alla skulle förstå att han var min.
Han gjorde mycket hyss, det måste jag säga och jag grät ofta för att min lilla ponny var dum. Men han var helt underbar också och jag var övertygad om att han förstod vad jag menade ofta!

Jag svor i flera år på att aldrig sälja honom, vi hade varit med om så mycket tillsammans. Men den dagen kom, och nu bor han hos en toppenfamilj i Drammen, Norge. Dagen han skulle säljas så var han med uppe på Åby för att jag skulle visa honom för sulky. Han bara flöt fram, han sprang strax över sitt rekord, och jag bara åkte. Det måste varit det finaste avslut jag kunde få.

Jag hoppas han kände igen mig när jag åkte upp till familjen året efter för att hälsa på.
Det verkade så iallafall.

Min första kärlek var en häst, så kan det gå ibland!


("Stig" och syrran på Mini Åbergs 04)♥M

Underbart

Alltså,  det var sjuuukt skönt att ligga i solariet!

Knatade mina ca 100 meter dit och betalade. Det var enkelt att lägga dom pengarna, för man får lite värme och kan drömma sig bort till någon strand.

Nu dushen, sen tar jag itu med disken!

♥M


PREMIÄREN

Nu ska jag göra premiärkörningen i syrrans bil. Är van vid min goa "stora" bil, så nu ska jag ut i en pytteliten. Men jag måste ju hem till hunden och min står tyligen uppe på Åby idag. Så it gives me no choise!

Efter min superproduktiva dag igår så lever jag på nudlar idag och går till solariet en sväng i eftermiddag. Annars kommer jag inte synas i snön senare ju!

♥M


♥ Dag 1 – Presentera mig själv.

Första delen i utmaningen är att presentera sig själv.

Född och uppvuxen i Halmstad är jag, så jag är väl vad man kan kalla inföding. Mina föräldrar har varit ihop i 30 år, så man kan väl säga att det var en stabil uppväxt i radhuset på Frennarp. Förutom mig avlades det fram två bastader till, jag kallar dom syskon. Som det mellanbarn jag är så är jag den lite tillbakadragna och snälla.

Som liten drog vår kära faster med mig och syrran till den lokala travbanan, nu skulle ungarna umgås med hästar. Och på den vägen är det, man blev ponnytravkusk. Tjatade till mig min första ponnytravare av mamma och pappa, som var motvilliga, men då grät jag lite mer. Så tillslut stod mitt namn på ägarbeviset. En liten mörkbrun kille som heter (ja, han finns fortfarande) Stix. Tävlade tills jag var 20, sedan fick det räcka och min lady fick bebisar.

När jag var 6 år, kunde min kära klasskompis Alexander läsa, vilket störde mig otroligt mycket. Så jag lärde mig läsa i racerfart för att vara lika grym. Jag har alltid hatat att plugga, men gled igenom grundskolan med ganska okej betyg ändå.

Tiden som arbetslös var hemsk mot mig. Jag sov, åt knappt och kollade bara på tv. Så att jobba som hästskötare var nästan en befrielse, men bara ett tag. Nu har jag lämnat även det livet bakom mig och har endast mina fyra Gotlandsruss hemma hos mor och far.
Numera bor jag i stan med min underbara kille Johan som nog är världens mest underbara kille. Alla säger så, men ingen är lika förstående som han!

Trodde ni att jag skulle glömma det viktigaste? Verkligen inte!
För 3,5 år sedan gjorde jag mitt livs köp, han blev dyrare än väntat men jag tror att det var ödet!
Han heter Bamse, och är en snart 4årig blandraskille. Han bor numera hemma hos mina föräldrar, men jag hälsar på honom några gånger i veckan, och han blir alltid lika glad. Han sprider så mycket glädje runt sig varje dag, och jag vet att han har ett sjukt bra liv därute i skogen.
Att jag, som pälsdjursallergiker, tål honom, måste vara ödet!

♥M
Utmaning!

Hittade en (i mitt tycke) bra utmaning, vissa är ganska geeky faktiskt.
Så varje dag så kommer ett inlägg ifrån listan.
Jag hittade utmaningen här hos Linda.

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Plus i kanten

Putsade fönster nyss också.
Fyfan vad tråkigt man kan ha alltså!

♥M

Sjukt produktiv

Kvart i 7 skuttade jag upp och vräkte ner kläderna i de obligatoriska IKEA-kassarna. För sådana har ju alla som tvättar i lägenhetshus! Annars kan man göra som en tjej vi såg igår, hon tog med sig hela tvättkorgen (modell större) på bussen. Hem till föräldrarna och söndagstvätta måhända?
Hur som helst, är inne på maskin 5 och 6 nu, så det går snabbt, hiner med en till runda innan tiden är slut med. Det kallar jag SJUKT bra.

Har hunnit hem till mammsen med för att hjälpa henne ut med hästarna, även om hon hade klarat det själv, så var det ganska skönt att komma ut i naturen lite.
Ska åka och fotografera lite sedan, och ikväll är det lite jobb.

Dessutom luktade trapphuset nystädat idag med, allid gött.

♥M

(kunde behövas en bild idag, och mitt supergamla minneskort hittades i helgen)

Problem här som vanligt?!

Sådärja, nu har ni strulat till det igen. Skrivit inlägg som ej publicerats och man kunde inte komma in på adressen. Snyggt, dock inte första gången.

Hur som haver, Johan och jag var nyss på bio och såg The social network. Den var okej faktiskt.
Självklart satte jag mig vid FB när jag kom hem också!

=)

♥M

Fixfix

Idag spikas det upp sladdar på väggen hemma, det ska flyttas lampor och putsas fönster.
Ikväll ska vi på bio. Passa på att göra något mysigt för att "fira" våra 8 månader tillsammans!


♥M

Fucking trött

Var i stan med Johanna, var på Wapnös julmässa, kom hem, lipade, åkte till mamma och pappa, hästar in, pizzaköp, döende i mätthet, hemkörning.

That's pretty much my day folks.

Tar nya tag och laddar inför morgondagens lathet.

--

All reklam är bra reklam!

♥M


Kvällens middag

Står jag för, slänger nog in en bild sen.
Blir nog kalasgott!


♥M

Ska på inköpsrunda

Jahapp, ska köra iväg hem till min mor och far för en liten visit. Men mig ska jag ha Julmust!

Ska även komma på något som vi kan äta ikväll när Hanna kommer över.
Tips på det?

♥M

Ljuva Fredag

Inga måsten idag.

Vaknade av att min pojk pillar mig i håret, och det får han gärna göra. Att jag somnade när han gick igen spelar ingen roll. Så fick en sovmorgon tills min mor ringde. Så nu slötittar jag på serier.

Snö trillade ner för ett tag sedan, och jag kan säga att jag saknar INTE mitt förra jobb dessa dagar. Palla förfrysa röven och fingrar en vinter till. Nej tack!
Faktum är att sedan jag slutade så har mina händer och fötter blivit sjukt mjuka.

Ska äta en bit tacopaj strax.

Ciao.
♥M

Tack gott folk.

Ni skulle se vilken snygg statistikkurva det är nu :).

Alla som påstår att dom bloggar och säger att dom är glada om någon besöker dom per dag, det är ljug. Alla vet att man vill ha in folk. Vare sig man erkänner det eller inte så är det för att få göra ett avtryck i den oändliga internetdjunglen. Och ja, fler läsare, oavsett om ni är glada eller arga är bra.

♥M

Lista

Den här listan hittade jag på Cosmo. (bla bla bla)

 

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?

Som pekade rakt på fader Donovan. Så att han förstod. Han var på väg att förena sig med dem. "Heliga guds moder..." började han. Jag drog hårt i snaran. (Dexter)

 

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

Ingenting.

 

3. Vad var det senaste du såg på tv?

The Biggest Loser, när jag vaknade.

 

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:

14.50

 

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

Nick Lachey i någon ballad, samt Bamses flämtande

 

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

När jag kollade på min knasiga hund som skällde på en katt 100 meter bort.

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?

Räknas att jag läste DN?

 

8. Vad har du på dig?

Blåa träningsoverallsbrallor och min svarta Sälen tröja, såklart underkläder, sockar och sånt med.

 

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?

Nej, men brukar drömma sjukt som fan.

 

10. När skrattade du senast?

Ordentligt igår, åt Johan tror jag.

 

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Carmens vinnartavlor, och lite annat strunt.

 

12. Har du sett något konstigt på sistone?

Jag såg en dokumentär på National geographic där dom disikerade en giraff?

 

 

13. Vad tycker du om den här utmaningen?

Den är helt okej faktiskt.

 

14. Vilken var den senaste film du såg?

The Cove - delfinbukten.

 

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

En schysst lägenhet i någon storstad utomlands.

 

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.

Hade jag gillat matematik skulle jag blivit arkitekt. Jag gillar hus och form.

 

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Något som känns aktuellt är väl att byta ut halva personalen på Migrationsverket till exempel. Dom borde verkligen lära på i vissa fall.

 

18. Tycker du om att dansa?
Fuldansa, of course. Hade dock varit sjukt kul att kunna dansa lite mer än vals och foxtrot...

 

19. George Bush?
Verkar ha rökt någon joint för mycket.

 

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Oj, har aldrig tänkt på det. Men något normalt, folk nuförtiden heter så konstiga saker.

 

22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Absolut, finns det pengar och möjlighet så gör jag det gärna!

 

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
"Tjena, jo jag vet att det sket sig i början, men vi kan kanske glömma det?"

 

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
Dom har ju inga bloggar, så kvittar ju!Saknar Carmen

Saknar min Carm.

Usch, och att veta att man inte kan hälsa på henne heller, det är jobbigt.
Varit med om så mycket med henne.

3 V75 vinster, Månadens häst, resor till Valla, Romme, Lindes, Örebro mm, alla mysturer på eftermiddagarna, alla gånger hon skulle busa med mig. Jisses vad jag saknar henne!!!
♥M


Tackar

Det enda ni gör, puckon, är att ge mig bättre statistik. Så tack!

---

Har varit hemma nu sedan åtta imorse. Förutom att rastat hunden, släppt ut hästar och ätit en macka, så kan man undra vad man egentligen kan göra hemma när man flytttat alla sin saker. Att sova går ju, men kunde inte ens sova i min egen säng eftersom värmen på ovanvåningen är avstängd. Så att ligga i ett rum i 10 graders värme (?!) kändes inte så jäkla lockande. Det fick ju bli soffan såklart.

Nu väntar jag bara på att klockan ska gå, så jag kan åka hem.

♥M
Att provocera

Hah, det visar sig att den där Kissie har rätt. Hon kanske är ett geni trots allt.
Att det skulle vara så lätt att provocera ett gäng "lärar-studenter".
Tjena mors!

Stackars kids säger jag, eller ska ni köra på eran såkallade sarkasm i klassrummen med?

Hur ser nästa generation ut?

♥M

Good news n' some bad too.

Har stekt lite kyckling nu, det var gött att trycka i sig faktiskt. Snart kommer min pojk hem också, då är allt bra igen. Är ju knappt vid medvetande när han åker på morgonen, så nu vet jag hur han kände sig när jag klev upp i ottan varje jävla morgon!
Hade ju tänkt baka nu idag, men fick bli jakt på en klippmaskin istället. Linn skulle klippa shettisar i massor hade hon fått för sig. Kanske ska raka fartränder på Ina till våren med? ;)

Ikväll ska jag till mamma och hälsa på lite. Mitt i allt så känns det lite bättre just nu. Så vi får väl hoppas på statistiken!

Imorgon ska jag vara hundvakt igen, eller kan man säga så när det är MIN hund? Nje, tror det får kallas att umgås istället. Han gillar att ha sin mamma hemma har jag märkt ;).


♥M

Håll alla era tummar

Tycker alla ska hålla sina tummar från och med nu, tills jag säger till nästa gång!

Hatar att vara hemma ensam på dagen. Så jävla lamt.
Har ju ett plugg att se fram emot, men det dörjer ju två månader till liksom. Först ska det klaras av julhandlingar i Götet och hemma, jul på Liseberg, granhandling. Jesus, och inte ska vi fira jul ihop heller. Vi båda har ju anledningar att vara på varsitt håll, så det får bli så.
Ska tydligen åka med Linn på shopping nu, det ska hittas en klippmaskin, sen ska det klippas trollhästar!

♥M

En liten lögn?

Att säga överraska är ju fel ord. Tycker det helt enkelt är den pållen som man kan lita mest på detta året.
Tjenis liksom.


♥M

Doggy time

Är hemma och sällskapar Bamsen lite. Det kan han behöva tycker jag.
Släppte ut våra pållar innan med, och alla skötte sig förutom den lilla vita. Så Linn, bara så du vet imorgon så vill han inte röra sig när man kommit innanför hägnet. Så jag orkade inte dra i han, så han fick helt enkelt backa till hagen :). Man får vara lite påhittig med ponnysar, för dom för för sjutton precis som dom vill!

Men är ganska impad utav lilla Rollina (knappt 6 månader) som bor själv jämte mamma, och går ut alldelles själv SIST! Men hon är ju en riktig dam den dära.

Får väl ta mig hem och försöka sova, har haft jättesjuka och jobbiga mardrömmar inatt. Suck..

♥M


Stackars satar!

Kan inte för 5 öre förstå hur jag kunde stiga upp innan klockan 6 i nästan två år. Jag var i det närmsta död när jag steg upp tjugo i sju imorse. Men bilen skulle på reparation, så det var ett nödvändigt ont.
Hamnade mitt i ett polispådrag med, käckt!

Ska diska nu så man får bort alla 739 glas som tydligen bara jag använt(?!).
Idag var sista dagen att söka till KomVux, men jag hade ju redan fixat det, så det känns ganska skönt idag.
Nu jävlar ska det pluggas.

Nu blir det diskberget,
♥M


Söndag är ingen bloggdag - ALLS

Haha, samma sak varje Söndag, läsarna rasar ordentligt.

Alla är väl bakis och trötta, precis som en annan.

Varit på söndagsmiddag hos farmor nu med hela familjen, najs. Min vovve var med också, min mysiga fina Bamse.
Ska kolla klart på tv nu.
Skriver mer senare ikväll.

♥M

JULMARKNAD i La: Böslid

Nu ska vi på Hushållningssällskapets julmarknad i lilla Böslid, ska bli kul. Man kanske kommer hem med något roligt! =)
hörs!
♥M

GRATTIS KÄRA SYSTER

I allt mörker har min lillasyster gått och förlovat sig idag med sin Gabriel. Så ett GRATTIS är väl på sin plats!

GRATTIS!

♥M

FLYR!

Jag ska snart till Hanna för lite "Maaaoood", ska bli nice för jag är skithungrig!

Var inne på vägledningscentrum idag med, var massa jävla "LSD" pack där. Jag tål verkligen inte den skolan!
Första man ser är sitt äckliga ex. Bra start där liksom!
Nu är allt fixat iallafall, igen :). Så blir heltidsstuderande till årsskiftet. Tjena!

Ska försöka ta mig till julmarknaden imorgon och se om det är något att ha!

Tjiing

♥M

Steady

Ni är söta, ni som läser här varje dag, ni är en liten fin skara nu. Men det kan jun alltid trilla in någon till.

Nu ska jag äta frulle, ja klockan är mycket, men jag är arbetslös så jag bryr mig inte.

Tjing!

♥M

Träffa en Dennis vecka

Jaha, i början av veckan träffade jag en gammal Dennis-vän som jag inte sett på månader trots att han bor här i krokarna. I onsdags på Maxi stötte jag på en annan Dennis som jag umgicks mycket med ett tag. Dyker det upp fler? Nu ska jag göra Johan sällskap under täcket.
Natten på er

♥M

Grillad!

Jahapp, en tur om grillen idag då, fast jag krånglade till det lite.. sorry.
Men det gick bra och jag börjar få in svingen lite. Så det känns ju okej :).

Imorgon ska jag göra massa nödvändiga saker, och i horoskopet stod det att min fredag skulle vara kass rent ut sagt. Typiskt. Men får se om lite tacos hos Hanna hjälper upp det?!

Och för sjutton, glöm INTE Mando Diao Unplugged nu kl 19.00 på MTV!

♥M

Humörsvängningar

Blä, kan sitta och skratta helt plötsligt och sedan få skuldkänslor över att jag är glad. Och börja gråta.

Suck, detta är inte lätt...

Fliz sköter sig!

Igår fick lilla vitingen ha på sig selen för första gången, och vet ni vad? Det var verkligen inga problem, eller så fattar han inte bättre. Hur som helst så gick det BRA :)

Nästa lektion är på Fredag, och så blir det lite annat tjohej som ska på.

Tyvärr blev det inga bilder, det var ganska mörkt. Dessutom var Linnea och Melvin på besök en liten sväng. Så Bamse fick leka av sig lite också, brabra.

Frulle nu, see ya

ljushue'

Jag är väsentligt ljusare i håret nu, och mer blir det nästa vecka :).
Ska nog återgå till det normala nu, dvs blond!


Btw - 20

Linn är här och våldgästar

Linn är här, hon skulle färga mitt hår, men det slutar med att hon går i mitt kylskåp och klagar! :)
Söt hon är!

HÄR KAN MAN BO

Sökte upp lillasysters adress på nätet, detta kom fram. Skön bild!

Kan inte sova...

Vill så gärna gå in och lägga mig jämte min älskling, men jag kan inte. Tänker för mycket just nu.
Imorgon är en ny dag...

Smånöjd med mig själv

Idag har jag organiserat lite i min garderob.
Det är en STOR nackdel med att bo här (förlåt Johan), garderobsutrymmena är minimala, men vi gör så gott vi kan!

Detta skulle sorteras upp:


Resultatet blev ganska bra.
Sommarkläder ligger dock på helt andra ställen nu.

Ska springa ner till tvätten och boka en tid nu, det behövs!
Sedan kanske det blir en liten sväng om "det lokala gymmet", för att fixa mig ett kort där.

Tjingeling


ps. Glöm INTE Mando Diao Unplugged på MTV, nu på Torsdag kl 19.00.

Nya länkar

Lagt in lite nya länkar nu längst ner på högersidan.
Kolla gärna in dom!

Lilla spöket Fliz

I förrgår fick lilla Fliz (russhingsten 1,5 år) börja i skolan. Det var dags för honom nu tyckte vi.
Första lektionen var ganska enkel, bett i munnen och en enkel promenad.
Han fixade det kanon och man måste vara stolt över honom.
Visst, jag och Linn har kört in en pålle innan, men detta är en egen uppfödning vilket gör det lite mer spännande!


har inget internet

Har inget internet förrens i nästa vecka, därav lite paus!

Tjiing

Det snurrar i min skalle..

Jag hatar att vara mig själv ibland. Jag tänker för mycket.

Det bara snurrar nu, det är mycket på gång. Vill nog egentligen ha Tisdag nu så man kan få ett besked och sluta oroa sig. Oroar mig för min framtid, eftersom jag inte bestämt VAD jag ska läsa vidare till sen.
Oroar mig för pengar, min familj, min hund, mina hästar, min bil (?!?!?! ja men den ÄR skadad).
Och så måste jag ta tag i dethär med gym, har nog listat ut vad det blir. Synd att inte utnuttja lägen när man har dom.

Och det var HELVETE vad ni låter kära grannar, fick det plats elefanter i de trasiga klackarna som rusat upp och ner i två timmar nu? Hade jag inte vetat bättre hade jag gissat att det pågick ommöblering nu klockan halv 12.

Förresten, idag var det tre år sedan en vän till mig dog. Han var även min första "pojkvän". Så det känns lite inombords. Kommer ihåg allt knas vi gjorde som om det vore igår.
Vila i frid K.

Helt nytt Fredagsmys

Idag blir det premiär för vårat helt nya Fredagsmys, som innefattar en NY TV och en NY HDBOX.
Lite större, lite bättre, lite snyggare!

Återkommer med bild.

Numera ser köket normalt ut :)

Tvingade med min mamma upp till Ullared idag för lite shopping. Jag behövde mest lite saker till hemmet, men även lite annat skit. Slutade strax över tusenlappen och faktiskt BARA bra saker. Helt förvånad över mig själv. Det blev gardiner, klocka, bordstabletter och lite annat nödvändigt.

Köket är numera som det ska vara, rött!
Röd gardin, matta och lampa och ljus, kanon.

Sjukt nöjd.
Nu väntar nog snart min fotmassage. :D

Tjiing

(kastar med en bild ifrån i sommras i Askim)

?!

Innan fick jag höra att jag var lik Kitty Jutbring efter en kittlingsattack i vår säng.
Vad tycker ni?


Steker

Jaha, jag steker lite fisk just nu, så sitter och skriver i köket för att hålla koll.
Blir lite lunch innan man ska provjobba med, just det, stek!

Måste ju ha något att göra, annars blir jag helt galen av rastlöshet.

Måste vända firrarna nu, höres!

btw, bilder från festen finns på min facebook :)

Pillar med bilder

Här har ni min Älskling i sin peruk. :)


RSS 2.0