Åka startbil!

Igår fick vi åka startbil, jag fick lopp 8. hoho. Det var kul att se hästarna så fokuserade när dom ökade farten, och swish så var vi borta!

Min väst kom idag också, eller ja, den som passade. Vi råkade beställa en för stor först.
Så den ska användas imorgon när jag ska köra provlopp. Ska köra Jeremie the Wind, så han blir den femte hästen jag har i kursen, ganska bra faktiskt!

Natti natti :)

Jag fick intet!

Eftersom mina två läsare inte ville att jag skulle sluta, så visst, jag fortsätter.

Divis blev behandlad idag, så nu är det vila som gäller och sedan lite lätt jogging. Vi blir nog klara samtidigt vi två ;).
Kör Jemremie på Onsdag, han är helbror med Julia som jag vann med sist!

Och TACK supersöta-Olivia för dina förslag.. gullunge!! =))

Hörrni, vi lägger ner?!

Halloj, vi lägger ner denna bloggen va? Jag skriver aldrig och det är inte ofta det håller nån nivå heller.

Kan ju tala om att jag vann provloppet idag med Julia, från 3:e inner fick vi lucka och tjoff så sprang om om dom lätt.


Helt sjuukt

Sjuka saker:
Vakna på födelsedagen med feeta munsår
Regnet igår..
Örjans starti V75 nyss!


Johan påpekar att den Halländska jordbävningen platsar, men njeeaa...

Födelsedag woho?!

Idag fyller jag år. Hela 23 jordsnurr serru!

Min kropp bestämde sig för att ge mig en present, ett vackert munsår. Tack kroppen, verkligen!

SVIN!!!

Fattar ni? Jag åker jääätteofta vägen genom skogen, för att jag KANSKE ska få se ett rådjur eller i bästa fall en älg. Det är den mest djurrika vägsträckan jag vet. Har en vän som krockat med gris där och vi höll på att göra en morgon också. Alltid när jag passerar en speciell sträcka kollar jag ut på en äng. Och där, där stod idag det brutalaste vildsvin jag sett. Det var SJUKT stort!

Johan skratta åt mig när jag vände bilen och tvingade honom att ta kort på den!Önsketänkande

Ibland, eller ofta, önskar jag att jag kunde/vågade skriva exakt vad jag tycker och känner här. Men det gör jag inte, så jag kan berätta att jag var skitnöjd med Divas uppträdande idag. Wow, vilken skillnad på häst <3
Värlens mysigaste lilla Diva!
U.A

Utan Anmärkning.

Hela vovven var UA vilket betyder att vi kan byta bolag på direkten. Så denna vecka har lilla skruttis kostat sin matte 1000 kronor i förebyggande syfte. Vilket inte känns skitkul med tanke på studentekonomin. Men det är ju helt klart värt det.

Imorgon åker vi till Skara och firar kusinens student, så blir inget hästande imorgon. Typiskt att folk vill ha en till att jobba när jag inte kan, suck!

På Måndag och Tisdag ska jag iaf jobba på mitt extrajobb, så blir nog segt att gå upp på Onsdag (min födelsedag för övrigt :)).


Exkursion vid djurkyrkogården.

Jahapp, haft en dag med naturkunskap i skolan. var på exkursion, dvs att vi var ute i skogen och lekte lite. Fast det var inte för mycket lek, vi hade ju såklart några uppgifter att göra också. Vi drog nitlotten, vilket var Tallskogen. Hur mycket djur och insekter finns där då? En och annan gråsugga, några hoppsjärtar. Sen nada.

Idag ska ju som sagt Bamse till veterinären, ska man ha med sig något speciellt då? Har aldrig gjort en sådan undersökning nämligen.

Höres


Snart Födelsedag!

Snart fyller jag 23, shit vad tiden går. Det är ju faktiskt bara en vecka kvar!
Jag gillar att fylla år, och inte bara för presenter och sådant, utan för att det är min dag :).
Dock kommer inget speciellt hända i år, blir väl lika fika hos mamma och pappa, eller här eftersom farmor och farfar inte varit här innan.
Det löser sig sa han som sket i badkaret!

Liten Mia!


Duktig Mia!

Sedan jag kom hem har jag hunnit tvätta och diska, plockat undan lite också, för jag har verkligen inte tid senare i veckan. Här kommer en liten lista på saker jag måste göra!

Tors:
Hälsoundersökning för Bamse så vi kan byta försäkringsbolag.
Skriva hemtenta.

Fre:
Åka på kusinens student i Skara.

Lör:
Stalltjänst.
Licenslopp.

Sön:

Stalltjänst.
Ponnytravtävlingar.

Till detta ska jag hinna plugga på NkA prov, skriva ett projektarbete i NkB och lite annat som låter lika kul.
Nu kommer min kära pojkvän säker tjata på mig om detta, men det är smällar man får ta när han läser bloggen. Puss på dig älskling!

Ni andra får ha det toppen ute i kalla Sverige!


Typiskt!

Tror ni inte att när jag skulle köra hästen så började det hagla och regna? Tror ni inte det gick över lagom tills vi skulle köra in?!
Jaja, hon fick en joggingtur iallafall, inte rört sig sedan i Onsdags, så det var dags nu. Hon har ju blivit fixad i munnen, och fick en liten vila på köpet.
Hur som, ryckningarna var borta och travade på med spetsade öron.

Imorgon ska jag nog smörja selen, den är inte smord sen vi köpte den, har däremot tvättad den noga med diskmedel. Fick ju köpa något i Måndags för att få ta ut en hundring, så varför inte köpa något vettigt?

Godnatt folk!


Snabbis hos veterinären!

Imorse fick jag stiga upp tidigt, för världens finaste hund skulle på vaccination.
Han tyckte det var helfestligt, och var superglad. Tur att han inte fick den i nosen idag utan en riktig spruta i skinnet.

Han är så lustig, för han är så feg!
Så han trycker sig på mig heeela tiden och klappar jag inte han blir han gnällig. Men han fick beröm för att han såg så snygg ut iallafall, då blev hans matte glad :).
Dessutom, för första gången på 4 år (!!!) kunde han sitta stilla på vågen, det var skönt. Stadiga 42 kilo väger han!

På Torsdag ska vi tillbaka, fast då är det hälsoundersökning som gäller, det ska bytas försäkringsbolag eftersom Agria var SKITDYRT nu.


Grönt ljus

Igår flög ett grönt ljus in i lägenheten, nån som roade sig med sin laserpekare?

Jaojao, idag ska jag deklarera. Så får man förhoppningsvis tillbaka sina slantar runt midsommar, vore sjukt snällt av skatteverket, då jag i stort sett kommer vara URFATTIG hela sommaren annars.

Letat lite boxplatser också, men hittra inget vettigt. Har ju ingen dragbil nån utav oss heller, så det blir lite drygt att låna utav mamma och pappa hela tiden! Sedan kommer man inte ifrån att man antagligen har landets bästa träningsmöjligheter just nu.
Ser jättegärna att hon springer in lite kosing med, så man kan investera i lite mer grejer :).

Nu vart det duschen, tjena!


(Jaja, jag vill också ha sommar!)

Premiärgrill och Kosläpp

Ikväll grillade vi hela familjen och partners. Var gott, men jag blev SJUKT mätt. Varför äter man alltid för mycket? Kommer inte behöva äta nått på en vecka typ.
Fick myst med världens bästa vovve också, saknar att ha honom i närheten!

Jag och Johan gick på Kosläppet på Wapnö idag också, massa småungar där, vilket typ pajjade hela upplevelsen. Jag hade ju tidspress till jobbet och istället för att ta till sig kritiken från tidigare år om att dom aldrig håller tiden, så drog dom över IGEN. Hann se kor i 5 minuter innan vi stack. Dom skuttade inte ens ut, dom travade på lite lugnt sådär.

Och just det, provloppet igår gick bra. Kickan var väldigt trevlig att köra, även om hon bromsade sista 500. Till hennes försvar får jag väl säga att 25 provloppet gick 21.
Ett steg närmre licensen.
Nästa vecka är det ponnytrav, ska bli kul att kika på!
RSS 2.0