Kalmar en Fredagkväll

Imorgonkväll ska jag följa med Ida som ska köra sitt första lopp på Kalmar!
Hon ska köra en pålle som heter Why Die i lopp 7, så man kunde ju haft det värre. Jag menar, sista loppet vore ju en pest!

Dock missar jag det Engelska bröllopet, vilket stör mig lite. Det hade varit kul att se. Men å andra sidan kanske det är bättre med lite frisk luft och att hjälpa till än att sitta i soffan med mjukiskläder och äta kakor!

Hästis till tandis

Idag har jag haft exkursion med Naturen, knatade på uppe på berget. Vi kikade på träd och dödisgropar och annat smått och gott.
Fick oss ett gott skratt också, när läraren frågade vad den vita blomman som finns ute nu är för blomma, svarar en kille helt allvarligt MAJBLOMMA, men ändrar sig snabbt till BLÅSIPPA. Jo, tjena!

Divan var ju hos veterinären idag när jag var i full fart att slita ut mina favvoskor på stigarna, och mycket riktigt, hon hade vassa tänder OCH ett sår i kinden. Förklarar varför hon ryckt med huvudet på sista tiden!


Första Elitloppshästarna klara

Igår presenterades dom första Elitloppshästarna.
Ser ju mycket spännande ut, och jag ser fram emot att få se dom "på riktigt". Alltid lika kul att vara där. Även om i år verkar lite som ett mellanår med tanke på vilka som ska åka dit kompismässigt.
Blir nog lite kik i stan också när Linn är med ;).

Hum, vad mer? Jo, på Diva fronten är det blandat.
Gick intervaller igår igen och orken och pulsen är det verkligen inga fel på, men tror vi ska introducera backen för henne istället för rakbanan. Hon skulle egentligen gått provlopp på Lördag, men hon får gå till veterinären istället och göra en rutinkoll på tänderna. Hon har börjat rycka med huvudet ordentligt. Skadar aldrig att kolla!
Siktar på kval om några veckor :).


Pausade lite, men ni saknade mig!

Haft lite paus, men syster och pojkvän, som jag träffar mest ville ha mer aktivitet!
Hunnit vara ute och ta lite kort på lovet nu, så här får ni ett smakprov trots att jag suger på att använda systemkamera och älskar Auto-funktionen!

Denna sista på Bamse, tog Johan, men han fick vara med för han var så snygg :)Kaosvecka?!

Jahapp, har en hemtenta i religon att skriva klart ikväll.
Ska tydligen jobba Linns pass imorrnkväll.
Provloppen ska antagligen flyttas till nu på Onsdag?! (hur fan ska jag hinna få tag i häst?)
Köra Divan på Torsdag.
Fredag kommer Johans föräldrar ner.
Lördag stalltjänst
Söndag stalltjänst


Första RIKTIGA provloppet

Idag fick vi köra med amatörerna, så det var lite mer verklighet.
Divan var fin, nyskodd och pigg. Så idag var det ingen vänsterstång till slut.
20 sista varvet var okej :).

Ska slänga mig i dushen nu, o sedan gå mot grillen. Ska jobba där ikväll och i unghäststallet imorgon, så det är ingen helg med mycket sömn!

hajt!


RSS 2.0